Radno vrijeme

Pon - Sub: 07.00am - 03.00pm

Kontakt telefoni

+ 387 58 211-640
+ 387 65 018-325

Email

miramardoo@gmail.com

klub sto savjeti
Dizajn ideje

Sedam savjeta dizajnera za bolji izgleda vašeg prostora

Uređenje doma je pronalaženje one tanke granice između potrebe samog prostora s jedne strane i osobnog stila domaćina s druge strane. To je umjetnost, to je često pažljiva kalkulacija, to je poneki mali trik, ali na kraju krajeva je to skup pravila kojih se treba pridržavati. Evo nekoliko naših savjeta:

Pročitaj još »
Feng šui spavaća soba
Korisni savjeti

Feng Šui pravila i kombinacije boja za spavaću sobu

Spavaća soba je, pored dnevne sobe, jedna od prostorija u kojoj provodimo najveći dio svog slobodnog vremena. To je jedno mjesto za odmor, za relaksaciju, i za provođenje kvalitetnog vremena sa partnerom. Samim tim, enterijer spavaće sobe bi trebao da bude prijatan, i da odiše komforom.

Pročitaj još »
namještaj za dnevnu sobu
Dizajn ideje

Esencijalni komadi namještaja za dnevnu sobu

Bez obrzira na to da li preferirate moderne ili tradicionalne detalje, dnevna soba bi trebalo da bude mjesto komfora, mjesto za odmor i za provođenje kvalitetnog slobodnog vremena. Samim tim, uređenje dnevne sobe može biti težak i zahtjevan zadatak, ali je zato i dosta bitan. Poseban akcenat se stavlja na razne vrste namještaja koje treba da se nađu u jednoj savremenoj dnevnoj sobi, savršenoj za modernog čovjeka.

Pročitaj još »
savjeti i ideje za uređenje hodnika
Dizajn ideje

Savjeti i ideje za uređenje hodnika

Pokušaćemo da Vam, sa nekoliko savjeta ,pomognemo kako da stvorite savršenu gostoljubivu atmosferu, obezbedite dovoljno skladišnog prostora i uklopite hodnik u celokupni ambijent Vaše kuće ili stana. Različite boje zidova, sitni ukrasi, zanimljiv i unikatan komad namještaja i razne biljke samo su dio onoga što možete unijeti svježinu u vaš hodnik, koji uz minimalne promjene može postati najzanimljivija prostorija u vašem domu.

Pročitaj još »
grad foča
Zanimljivosti

Foča – Istorija – Razvojni potencijal -Prirodne lepote

Kao kompanija koja prije svega posluje na teritoriji opštine Foča imao jaku želju da je promovišemo, jer naša prelepa opština zaista to i zaslužuje. Foreign investment Magazin Financial Times-a je u 2018 godini rangirao Republiku Srpsku u kategoriji top 10 malih regija budućnosti

Pročitaj još »