Radno vrijeme

Pon - Sub: 07.00am - 03.00pm

Kontakt telefoni

+ 387 58 211-640
+ 387 65 018-325

Email

miramardoo@gmail.com

Dizajn ideje

MALA ŽUTA KUHINJA

Male kuhinje podstiču efikasno korišćenje prostora. Sa svime nadohvat ruke, možete uštedjeti vrijeme i trud dok kuhate. Naravno izbor manje kuhinje je često stvar budžeta, jer one zahtijevaju manje novca za renoviranje ili održavanje.

Pročitaj još »
Uredjenje kancelarije
Korisni savjeti

5 Savjeta za opremanje kancelarije

Bez obzira što većina nas to ne želi da prizna, a neki čak i podsvjesno osporavaju, svi mi koji radimo u kancelarijskim prostorima tu provodimo većinu svoje radne sedmice. Upravo zbog toga, bilo bi poželjno taj prostor obogatiti udobnim, estetski atraktivnim, ergonomskim i kvalitetnim kancelarijskim namještajem. Efikasan i moderan i funkcionalan personalizovani kancelarijski nameštaj često utiče na naše raspoloženje, a posredno i na bolju radnu produktivnost i efikasnost.

Pročitaj još »
klub sto savjeti
Dizajn ideje

Sedam savjeta dizajnera za bolji izgleda vašeg prostora

Uređenje doma je pronalaženje one tanke granice između potrebe samog prostora s jedne strane i osobnog stila domaćina s druge strane. To je umjetnost, to je često pažljiva kalkulacija, to je poneki mali trik, ali na kraju krajeva je to skup pravila kojih se treba pridržavati. Evo nekoliko naših savjeta:

Pročitaj još »
Feng šui spavaća soba
Korisni savjeti

Feng Šui pravila i kombinacije boja za spavaću sobu

Spavaća soba je, pored dnevne sobe, jedna od prostorija u kojoj provodimo najveći dio svog slobodnog vremena. To je jedno mjesto za odmor, za relaksaciju, i za provođenje kvalitetnog vremena sa partnerom. Samim tim, enterijer spavaće sobe bi trebao da bude prijatan, i da odiše komforom.

Pročitaj još »
namještaj za dnevnu sobu
Dizajn ideje

Esencijalni komadi namještaja za dnevnu sobu

Bez obrzira na to da li preferirate moderne ili tradicionalne detalje, dnevna soba bi trebalo da bude mjesto komfora, mjesto za odmor i za provođenje kvalitetnog slobodnog vremena. Samim tim, uređenje dnevne sobe može biti težak i zahtjevan zadatak, ali je zato i dosta bitan. Poseban akcenat se stavlja na razne vrste namještaja koje treba da se nađu u jednoj savremenoj dnevnoj sobi, savršenoj za modernog čovjeka.

Pročitaj još »
savjeti i ideje za uređenje hodnika
Dizajn ideje

Savjeti i ideje za uređenje hodnika

Pokušaćemo da Vam, sa nekoliko savjeta ,pomognemo kako da stvorite savršenu gostoljubivu atmosferu, obezbedite dovoljno skladišnog prostora i uklopite hodnik u celokupni ambijent Vaše kuće ili stana. Različite boje zidova, sitni ukrasi, zanimljiv i unikatan komad namještaja i razne biljke samo su dio onoga što možete unijeti svježinu u vaš hodnik, koji uz minimalne promjene može postati najzanimljivija prostorija u vašem domu.

Pročitaj još »