Kuhinje po mjeri

Elementi za vaše kuhinje

Kuhinje po mjeri

Kuhinjski elemeti

Poznato  je da lijep i inspirativan životni prostor pozitivno utiče na vaše raspoloženje i smanjuje stres dok boravite u njemu. Dvije prostorije u kojima porodica zajedno provodi najveći deo  slobodnog vremena  su kuhinja i dnevni boravak.

Zašto izabrati kuhinju po mjeri u odnosu na gotove kuhinje:

  • Kuhinje po mjeri potpuno su prilagođene vašim željama i potrebama. Mi smo tu da vam predstavimo sve mogućnosti i proširimo vidike u smislu dizajna i mogućnosti koje pružaju moderni okovi i materijali. Ideja je da svoju zamisao sprovedete u potpunosti.
  • Kuhinje izrađujemo od kvalitetnih pločastih materijala i kvalitetnih okova renomiranih evropskih proizvođača.
  • Izrađujemo, kako kompletne kuhinje, tako i pojedinačne kuhinjske elemente koji će se uklopiti u vaš postojeći prostor.
  • Frontove za kuhinje izrađujemo u nekoliko varijanti.

Ormarići tj korpusi  kuhinjskih elemenata se najčešće izgrađuju  od bijelog univera, što je neutralna i najjeftinija opcija.

Naravno, tu su i svi drugi dezeni koje nudimo.

Frontovi za kuhinje od medijapana

Medijapan ili MDF ima homogenu i veoma finu strukturu tako da ima i veću tvrdoću i otporniji je na vlagu. Medijapan se uglavnom koristi za izradu frontova za kuhinje pri čemu ga je potrebno lakirati u mat, polu mat i visoki sjaj.Prednost lakiranog medijapana je u izboru različitih boja i nijansi. Jedina mana mu je visoka cijena,pa tako kuhinja od medijapana u odnosu na kuhinju od univera može biti dvostruko veća.

kuhinje po mjeri mira-mar

Frontovi za kuhinje od univera

Univer je pločasti materijal, vrsta iverice, obično debljine 18 mm, obostrano obogaćena melaminskom folijom. Danas je izbor dizajna melaminske folije, odnosno samog univera, zaista velik i može zadovoljiti izbor većine kupaca. Teksture i uzorci modernog univera dosegli su nivo kvalitete koju je teško razlikovati od pravog drveta i drugih kompozitnih materijala. Univer kantujemo sa kvalitetnim kant trakama (PVC i ABS) debljine 0,5-3 mm. Veliki izbor kant traka  i univera nudi mnoge mogućnosti za kombinovanje, bilo da želite da ivična traka u potpunosti imitira dezen univera ili da traka i dizajn budu u kontrastnim bojama.

Pogledajte veliki izbor dizajna na našoj stranici dezeni univera.

Frontovi za kuhinje od lakiranog masiva

Za vas naručujemo kvaltitetne frontove od punog drveta od naših kooperanata.

Frontovi za kuhinje od aluminijumskih ramova

Elegantni, lagani i moderni frontovi izrađeni od aluminijumskih profila sa staklenim ispunama koje može biti kaljeno, prozirno, pjeskirano i u različitim bojama. Debljina stakla je 4-6 mm

Kuhinjski okovi

Kod nas možete pronaći veliki izbor okova renomiranih proizvođača Kod nas možete pronaći veliki izbor okova renomiranih proizvođača Schachermayer, Hafele i FGV. Moderne šarke, osim klasičnog načina otvaranja prednjih strana, nude i nekoliko alternativa., Hafele i FGV. Moderne šarke, osim klasičnog načina otvaranja prednjih strana, nude i nekoliko alternativa.

Kuhinje po mjeri
kuhinje po mjeri mira-mar

Radne ploče

Šta je kuhinja bez upečatljive i kvalitetne radne ploče?

Kod nas možete pronaći veliki izbor okova renomiranih proizvođača Kod nas možete pronaći veliki izbor okova renomiranih proizvođača Schachermayer, Hafele i FGV. Moderne šarke, osim klasičnog načina otvaranja prednjih strana, nude i nekoliko alternativa. Moderne šarke, osim klasičnog načina otvaranja prednjih strana, nude i nekoliko alternativa.

Dodatne usluge

Sve radne ploče propraćene su odgovarajućim diht lajsnama: originalnim ili aluminijumskim sa različitim profilima.

Ukoliko ne želite pločice između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata već površinu u istoj boji sa radnom pločom, ni to nije problem. Zidne obloge u dekorima radnih ploča se mogu vrlo lako i brzo nabaviti po vašem zahtevu, za veliki broj dekora

kuhinje po mjeri mira-mar

Sudopere

Za naše kuhinje Veliki izbor sudopera od kvalitetnog rosfraja i granita proizvođača  Metalac Gornji Milanovac.https://www.market.metalac.com/sudopere

Sudopera za kuhinju po mjeri
Sudopera za kuhinju po mjeri

Cijena kuhinje

Cijena kuhinje zavisi od nekoliko faktora.

Ono što vam nudimo je besplatan izlazak na teren i mjerenje dimenzija na licu mjesta, transport i ugradnja kuhinja. Naše dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja po mjeri garantuje  kvalitet izrade, kraće vrijeme proizvodnje i najbolje cijene.

Za izradu naših kuhinja koristimo pločaste materijale proizvođača Kronospan, Kastamone. Obe kompanije poseduju najvise certificate kvaliteta svih svojih proizvoda.

kuhinje po mjeri mira mar