O nama

Postojimo već 25 godina

O nama

Kako poslujemo...

Mira-Mar doo osnovana je 1996 godine kao porodična firma.U početku malo porodično preduzeće koje se bavilo prodajom građevinskog materijala ,vremenom je proširilo svoju djelatnost na proizvodnju namještaja od pločastog materijala. Razvili smo sistem izrade namještaja po mjeri koji kompletno oprema poslovne i stambene prostore. Danas spadamo u jedno od značajnih preduzeća koje se bave opremanjem poslovnih prostora i stanova. U izradi namještaja koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu. Preduzeće nudi kompletnu uslugu ,od projektovanja, preko transporta do konačne izrade i montaže namještaja. Dolazimo u Vaš prostor, uzimamo tačne mjere a nakon toga pravimo ponudu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Isporuka i monataža namještaja je besplatna. Garancija kvaliteta su naše dugogodišnje iskustvo u opremanju kako stambenih tako i poslovnih prostora, korišćenje pločastih materijala i brendova poput Kronospan I Kastamone i okova renomiranih evropskih brendova kao što su Schachermayer, Hafele I FGV. Namjestaj po mjeri izrađujemo prema vašem nacrtu i želji , prilagođavajući se vašem prostoru a pritom se za ideje i sugestije uvjek mozete obratiti nasem arhitekti.
Pored komadnog najmestaja po mjeri izradjujemno i kuhinje po mjeri , namještaj za dnevni boravak, namjestaj za hodnike i predsoblja, ugradbene ormare, američke plakare , namještaj za dječije sobe, kupatilski namještaj, krevete, spavaće sobe, trpezarijske I radne stolove, klub stoliće, police za knjige i sve sto vam padne na pamet. Našim namjestajem po mjeri opremili smo poslovne i kancelarijske prostore desetinama preduzeca i ustanova u Bosni i Hercegovini. Nase dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja i su garancija da ćete vas namještaj dobiti u dogovorenom roku i kvalitetu.
Od ove, 2021godine aktivirali smo se i na internetu, kako kroz naš sajt miramar.ba tako i putem društvenih mreža. Na našem blogu pokušaćemo da Vas redovno informišemo o najnovijim trendovima u dizajnu namještaja.

miramar.ba

Neki od naših klijenata

Neke od ustanova i kompanija sa kojima smo uspešno saradjivali: 

Referentnu galeriju nekih naših većih angažmana pogledajte ovde: