Spavaće sobe po mjeri

Kreveti, noćni stočići , plakari

Spavaće sobe

NAMJEŠTAJ ZA DOBAR SAN

Dizajn spavaće sobe ima vrlo važnu ulogu u kvalitetu sna, a time i posredno u kvalitetu života u cjelini. To je prostor u kojem provedemo gotovo trećinu svog života,pogotovu ako slijedimo savjete stručnjaka koji kažu da je za normalno funkcionisanje potrebno sedam do osam sati sna. Spavaća soba je naše utočište, naše pribežište od svakodnevnog stresa. Lijepo dizajnirana spavaća soba, sa praktičnim namještajem za odlaganje, blagim i umirujućim bojama jedan je od preduslova za dobar odmor. 

Spavaca soba po mjeri

Prostrani američki plakari koje imamo u našoj ponudi su sjajno rješenje za urednu i dobro organizovanu spavaću sobu. Materijali koje koristi Mira-Mar lako se čiste i održavaju, što može biti veoma važno kada su alergeni uzrok lošeg sna.

Spavaća soba po mjeri

Osim običnih bukovih letvica, u krevete ugrađujemo i latoflex. Latoflex je sistem elastičnih drvenih letvica koje su idealna osnova za madrac i pružaju ciljanu podršku određenim dijelovima tijela tokom sna.

latofleks letvice

Namještaj koji izrađujemo za spavaće sobe su ormari, klizni i obični,stolovi za šminku, noćni ormarići, police i krevete od univera, fijokari, komode kao i američki plakari.

Zašto su spavaće sobe po mjeri dobro rješenje

Evo još jedne prednosti namještaja po mjeri! Često se dešava da su spavaće sobe preuske i premale i da u njih ne možemo smjestiti sav namještaj koji bismo željeli. Noćni ormarić je mali “komad udobnosti“ koji svi želimo, zgodan je jer na njemu možemo ostaviti telefon da se puni preko noći, knjigu koju čitamo prije spavanja ili čašu vode za hidrataciju tokom vrućih ljetnih noći. Neke spavaće sobe su tako uske, te nažalost, ovaj komad komfora ćesto biva žrtvovan. Ovdje ćemo vam pomoći jer za vas možemo dizajnirati vrlo uske noćne ormariće koji će i dalje biti lijepi i funkcionalni.

Još jedan prijedlog za one sa manje prostora. Komode i fijokari se uglavnom izrađuju u nekim standardnim proporcijama i nisu baš funkcionalni za male sobe jer zauzimaju puno prostora. Naš prijedlog je da napravite visoki fijokar, onoliko visok koliko vam vaš rast dozvoljava. Dakle, da li će to biti jedna, dvije ili tri dodatne ladice, odlučite sami. Tu smo da ispunimo svaku Vašu želju.