Radno vrijeme

Pon - Sub: 07.00am - 03.00pm

Kontakt telefoni

+ 387 58 211-640
+ 387 65 018-325

Email

miramardoo@gmail.com

Esencijalni komadi namještaja za dnevnu sobu

Bez obrzira na to da li preferirate moderne ili tradicionalne detalje, dnevna soba bi trebalo da bude mjesto komfora, mjesto za odmor i za provođenje kvalitetnog slobodnog vremena. Samim tim, uređenje dnevne sobe može biti težak i zahtjevan zadatak, ali je zato i dosta bitan. Poseban akcenat se stavlja na razne vrste namještaja koje treba da se nađu u jednoj savremenoj dnevnoj sobi, savršenoj za modernog čovjeka. A, komadi bez kojih mi ne bismo mogli zamisliti jednu funkcionalnu dnevnu sobu uključuju klub stolove, police za knjige i komode za TV.

Danas ćemo vam predstavjati komade namještaja koje biste i vi trebali dodati u enterijer vaše dnevne sobe u ovoj godini, i razjasniti zašto oni predstavljaju najesencijalnije komade namještaja danas. A ukoliko se odlučite da je i baš vama potreban jedan od ovih komada namještaja, mi smo tu da vam ispunimo sve želje oko dizajna i postaramo se da osvježite unutašnji izgled svoga doma!

Polica za knjige

Nije bitno da li volite da čitate ili ne, dobar komad moderne i otmene police za knjige je nešto što bi svako trebao da poseduje u svojoj dnevnoj sobi. Osim što su odlične za izlaganje kućne biblioteke, police za knjige definitivno doprinose poboljšanju celokupnog enterijera sobe. Polica za knjige odaju utisak otmenosti, organizovanosti i sređenosti, one će, takođe, učiniti vaš dom toplim i konfornijim nego što je bio do sada.

Pored toga, ukoliko u sobi nemate puno prostora, polica za knjige je odlično rješenje da organizujete svoj životni prostor. Može vam, na neki način, poslužiti i kao ostava za sitnice, ili za izlaganje dekora. Možete, na razne načine, organizovati svaku od polica, i dati joj dodatnu namjenu.

Bez obzira na to da li želite otvorenu, zastakljenu ili zidnu policu za knjige, u mogućnosti smo da kreiramo sve što vam padne na pamet, pritom prateći i ispunjavajući svaku vašu želju.

Klub sto

Poznati po svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti, klub stolovi sve češće zamjenjuju one obične, staromodne stolove za dnevnu sobu. Jednostavan, ali i jedinstveni dizajn klub stolova je ono što ih čine jednim od najpoželjnijih komada namještaja danas. Oni daju toplinu sobi, a često ih karakteriše i asimetrija, što dodatno pojačava toplinu enterijera i njegovu modernost. Klub sto je savršeni komad namještaja kod kojeg se vidi savršenstvo sudara dizajna i funkcionalnosti.

Biranje sofisticiranog klub stola je od neizmerne važnosti, jer su često klub stolovi ti, koji zauzimaju centralni deo dnevne sobe, i, na neki način, karakterišu i govore mnogo o dizajnu i stilu same dnevne sobe. U zavisnosti od veličine vaše sobe, imate mogućnost da birate različite dizajne stolova, koji će se savršeno uklopiti u vizuelni identitet vaše dnevne sobe, a pritom je neće „ugušiti“ i zatvoriti.v I sami verovatno znate da su klub stolovi dostupni u mnogim oblicima, veličinama i mnogim dezenima. Samim tim,  savetujemo vas da dobro porazmislite o dezenu klub stola koji nameravate da imate u svojoj dnevnoj sobi, jer će on biti komad namještaja koji možda najviše koristite na dnevnom nivou.

Komoda za TV

TV je, u većini domova, jedan od glavnih izvora zabave i centralna tačka okupljanja porodice. Postoje mnogo načina da uklopite TV u vaš dom, a funkcionalna komoda za TV je jedan od najčešćih izbora i preferenca klijenata.

Iako možda preferirate da okačite svoj TV na zid, komode za TV su ipak odličan komad namještaja koji može obogatiti enterijer vaše dnevne sobe. Često se komode za TV koriste kao dodatan prostor za skladištenje raznih sitnica, dekoracija, konzola za igrica ili video uređaja, te ih to čini još više funkcionalnijim namještajem. Nema sumnje da je, baš iz tog razloga, komoda za TV jedan bezvremenski komad namještaja koji može samo dodatno istaći vaš ukus i stil, i dodati šmek vašoj dnevnoj sobi.

Funkcionalan i dosta elegantan, ovaj komad namještaja može imati raznolik dizajn, u zavisnosti od vaših preferenci i želja. Pa tako, može biti mat, ili može imati sjajni finiš, može doći sa fiokama ili bez, ili sa dodatnim, manjim policama unutar sebe, koje će poslužiti dodatnoj organizaciji svakodnevnih predmeta.

Preporučujemo da se odlučite za komodu koja istovremeno može da zadovolji potrebe ostave, ali da se, istovremeno, savršeno uklopi u celokupni dizajn dnevne sobe. Ukoliko imate veliku dnevnu sobu, možete razmišljati o nešto većoj komodi za TV, sa više prostora za ostavu i izlaganje dekora.

Tajna je u detaljima

Ako nas je ičemu pandemija naučila, to je da su detalji i enterijer sobi u kojoj provodimo najviše vremena dosta bitni, i da mogu uticati i na naše svakodnevno raspoloženje. Dobar enterijer dnevne sobe bi trebalo da sadrži gore-pomenute komade namještaja, ali to nije sve. Sam dizajn nameštaja, i dekor je ono što će okarakterisati i dati život vašoj dnevnoj sobi, ali i celokupnom stanu u kojem živite. Detalji su neizmerno bitni, te se zbog toga treba obratiti pažnja na izbor materijala, dezena i celokupnog dizajna komada namještaja za dnevnu sobu.

Ovo je ipak soba u kojoj provodite najviše vremena svog dana, postarajte se da se u njoj osećate komforno, prijatno i srećno.

Mira-Mar je tu da ispuni svaku vašu želju!

Da li imate ideju o tome kako biste željeli da izgleda vaša dnevna soba? Ne oklevajte da nas kontaktirate i dozvolite nam da svojim magičnim prstima kreiramo vaše komade namještaja iz snova! Pored gore-pomenutih komada, bavimo se kreiranjem i ostalih komada nameštaja po mjeri, poput:

  • Fijokara
  • Sanduka za odlaganje posteljina
  • Konzola
  • Konzolnih stolova
  • Ormara
  • Zastakljenih polica
  • Cipelara
  • Regala
  • Noćnih stočića

Kako je dnevna soba često centar svih dešavanja u kući, vrlo je bitno osećati se u njoj dovoljno komforno. Ključni komadi namještaja su tu da se postaraju da sve u dnevnoj sobi teče glatko.

Što se izbora materijala i dizajna tiče, stojimo vam na raspolaganju za konsultacije. Nudimo vam mogućnost izbora, i potpunu kontrolu nad dizajnom komada kojih poručujete. Takođe smo uvek spremni da uslišimo vaše želje, da zajedno dođemo do savršenog rješenja, izbora materijala i dizajna, i da vam izgradimo dnevnu sobu iz snova u kojoj ćete obožavati da provodite slobodno vreme! Dozvolite nam da ispoljimo našu kreativnost i da vam kreiramo komade namještaja koje ćete zavoljeti!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment